Η Grass Valley στα καλύτερά της! Βράβευση της Grass Valley στο IBC με το BEST OF SHOW AWARD των νέων προϊόντων LDX 110/C110 και Sport Producer X.

 

Δελτίο τύπου Οκτώβριος 2024

Με δύο βραβεύσεις επιστρέφει η Grass Valley από την φετινή έκθεση του IBC. Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι εκδοτικοί οργανισμοί TVB Europe και TV Tech βράβευσαν στην φετινή IBC δύο νέα  προϊόντα της Grass Valley σαν τα καλύτερα της έκθεσης.

Το TVB Europe, απέδωσε το βραβείο Best in Show Award στη νέα κάμερα Grass Valley LDX110 /C110.  

Η νέα UHD/4Κ camera περιλαμβάνει ένα native Xenios imager με δυνατότητα  global shutter σε όλα τα πλαίσια εικονογράφησης, περιέχει HDR support, και 3x speed SSM σε HD 1080i/p. Ο σχεδιασμός και των δύο μοντέλων, του LDX 110 και του compact version (C110) αναδεικνύει τα προϊόντα ως  ιδανική επιλογή για παραγωγές υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

.

GV1.jpg

Ο οργανισμός TV Technology, που 40 χρόνια τώρα αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης της επαγγελματικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, απέδωσε το βραβείο Best in Show Award στο προϊόν Sports Producer X.  

Το Sport Producer X, βασισμένο στην software πλατφόρμα GV AMPP, προσφέρει «κορυφαία ποιότητα με χαμηλό κόστος παραγωγής». Συνδυάζει δυνατότητες Vision Mixer, Replay, Γραφικών και Audio Mixer σε ένα ενιαίο customizable User Interface από ένα χειριστή! Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία με έναν έξυπνο σχεδιασμό, είναι ιδανικό τόσο για έμπειρους επαγγελματίες όσο και για νέους χειριστές. Είναι εύκολα να μπει σε λειτουργία μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

GV2.jpg

 

H Grass Valley, που στην έκθεση του IBC ανακοίνωσε record-breaking growth στα οικονομικά της αποτελέσματα, με την καινοτόμα πλατφόρμα GV AMPP, συνεχίζει να οδηγεί τεχνολογικά τον κλάδο της τηλεόρασης και να διαμορφώνει το μέλλον της ζωντανής τηλεοπτικής παραγωγής, προσφέροντας στους πελάτες της την ευελιξία και την ποιότητα να παράγουν περισσότερα και πιο αποδοτικά σε μία συνεχώς εξελισσόμενη τηλεοπτική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της Grass Valley, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.