Μία επιπλέον Διεθνή διάκριση απέσπασε η Telmaco A.E. για έργο στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Η Telmaco Α.Ε. έλαβε, για μία ακόμη φορά, διεθνή αναγνώριση για την ποιότητα των έργων οπτικοακουστικών συστημάτων που υλοποιεί.

Η ελληνική εταιρεία απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Έργα σε Κέντρα Ελέγχου» (Control Room Category), των Inavation Awards 2022 στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη από τις 10 έως τις 13 Μαΐου. Τα  καθιερωμένα Inavation Awards θεωρούνται εκ των σημαντικότερων παγκοσμίως βραβεία για τον κλάδο των οπτικοακουστικών συστημάτων.

Η νέα αυτή διάκριση, δεύτερη στη σειρά και συνολικά τέταρτη, αφορά το έργο που υλοποίησε η εταιρεία στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά από ανάθεση της εταιρείας GDM Assets.

ΓΓΠΠ.png

Ο Βασίλης Κυριαζής, COO του τομέα οπτικοακουστικού εξοπλισμού της Telmaco Α.Ε. δήλωσε: «Η σημαντική αυτή διάκριση από έναν θεσμό με παγκόσμια απήχηση αποτελεί τιμή αλλά και επιβράβευση για όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του απαιτητικού έργου, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αλλά και της  GDM Assets.

Μία υποδειγματική συνεργασία με εξαιρετικό αποτέλεσμα και διεθνή αναγνώριση».

    inavate2022

Τα Inavation Awards είναι ένας παγκόσμιας απήχησης θεσμός, που διοργανώνονται τα τελευταία 15 χρόνια από το Inavate, εκ των πιο γνωστών μέσων ενημέρωσης στον χώρο των επαγγελματικών λύσεων οπτικοακουστικού εξοπλισμού, και την Integrated Systems Europe (ISE), που διοργανώνει την ομώνυμη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου.

Στην κατηγορία «Control Rooms» υπήρχε για μία ακόμη φορά μεγάλη συμμετοχή και στην τελική φάση είχαν προκριθεί έργα από Καζακστάν, Ελλάδα και Αγγλία.

Επιπρόσθετα η Telmaco Α.Ε. είχε προκριθεί στην τελική φάση αξιολόγησης στην κατηγορία «Visitor Attraction» για τις εργασίες στην «Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου».